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RELEVANCE ORDER
10 news found
  • Sales team meeting to serve you better
    Your needs at the heart of our concerns.
  • GENDER EQUALITY INDEX 2023
    Progress and Initiatives in our Cooperage
  • Disability & Employment at Seguin Moreau
    Increased awareness for a voluntary approach.
  • Celebrating our medallists!
    Passion and commitment: the watchwords of our employees.
  • Seguin Moreau and Université des Spiritueux Conference
    “The ageing of spirits in wood: a source of value”
  • Seguin Moreau at the Mondial du Rhum
    A growing product with new trends.
  • A new stave mill for the Seguin Moreau workshops
    Oak to enhance wine and alcohol
  • Gender equality index 2022
    Slight improvement for Seguin Moreau in 2022 index
  • Galileoak featured in Le Figaro Magazine
    In rondo veritas
  • Seguin Moreau & Maison Psyché
    Perfume and the patina of age in Cognac.
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Lightbox link for post with description ✨ Aujourd’hui, focus sur les hémicelluloses...

✨ Aujourd’hui, focus sur les hémicelluloses et la lignine. Également appelées "biopolymères du bois", elles sont des précurseurs d’arômes. Lors de la chauffe, leur transformation permet de produire une variété de molécules aromatiques, apportant des notes fumées, ...vanillées, caramélisées et épicées à vos vins. 🍷
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✨ Today, focus on hemicelluloses and lignin. Also known as "wood biopolymers", they are aroma precursors. During toasting, their transformation produces a variety of aromatic molecules, bringing smoky, vanilla, caramel and spicy notes to your wines. 🍷

#SeguinMoreau #Tonnellerie #Since1838 #Barriques #Barrels #Cognac #Cooperage

Lightbox link for post with description ✨ Aujourd’hui, focus sur les hémicelluloses...

✨ Aujourd’hui, focus sur les hémicelluloses et la lignine. Également appelées "biopolymères du bois", elles sont des précurseurs d’arômes. Lors de la chauffe, leur transformation permet de produire une variété de molécules aromatiques, apportant des notes fumées, ...vanillées, caramélisées et épicées à vos vins. 🍷
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✨ Today, focus on hemicelluloses and lignin. Also known as "wood biopolymers", they are aroma precursors. During toasting, their transformation produces a variety of aromatic molecules, bringing smoky, vanilla, caramel and spicy notes to your wines. 🍷

#SeguinMoreau #Tonnellerie #Since1838 #Barriques #Barrels #Cognac #Cooperage

Lightbox link for post with description La Tonnellerie Millet, nichée au cœur du...

La Tonnellerie Millet, nichée au cœur du vignoble bordelais, recherche un(e) agent commercial sur la zone Bordeaux Rive Droite et Rive Gauche.

Plus d'informations dans le post ci-dessous.

Adressez-nous votre Candidature sur l'adresse contact@tonnelleriemillet.com